Zwemstage 2020

Beste zwemmers
Beste ouders
 

Het is weer bijna zover! Dit jaar gaan we opnieuw met de zwemclub op zwemstage! De zwemstage zal doorgaan in Gravelines, Frankrijk. We vertrekken goedge(bad)mutst op maandag 6 juli en komen op vrijdag 10 juli terug naar huis. Het wordt een zeer leuke, ontspannende en sportieve midweek!

Het sportcentrum Sportica, waar we verblijven, ligt op ongeveer twee uur rijden van Ninove en op ongeveer 40km van de Belgische/Franse grens. We kunnen er onder andere beschikken over een 25m bad, prachtige sportzalen en talrijke andere activiteiten. Meer info kunnen jullie vinden op www.sportica.fr.

Aangezien we een zwemclub zijn, ligt de nadruk tijdens deze stage natuurlijk op zwemmen. We trainen er tweemaal per dag, telkens gedurende 1,5 à 2 uur. Maar natuurlijk is zwemmen niet het enige wat we daar gaan doen! Er staan ook een heleboel andere (al dan niet sportieve) activiteiten en spelletjes op het programma. Het blijft natuurlijk een beetje vakantie!

De zwemmers die meegaan op zwemstage moeten over een goede zwemspirit beschikken. Kom daarom minstens eenmaal per week deelnemen aan de reguliere zwemtrainingen. Tweemaal per week is zelfs nog beter!

De prijs voor de hele stage (bus - overnachting – maaltijden – gebruik sportfaciliteiten – bijkomende verzekering – 24/24h begeleiding door clubtrainers) bedraagt € 285. Bij inschrijving betaalt u een voorschot van € 50. Met het betalen van het voorschot is uw deelname aan de zwemstage bevestigd. De resterende € 235 betaalt u voor 1 juni 2020. Alle betalingen kunnen gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer van de club: BE61 7370 1995 0317 met vermelding van de naam van de zwemmer en zwemstage 2020. (Gelieve broers en zussen via aparte overschrijving te betalen.)

De plaatsen voor de zwemstage zijn beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!
Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 26 april 2020.

Voor vragen of opmerkingen kan u mailen naar bram@zdkk.be.

Sportieve groeten
De begeleiders van de stage
Amber, Bram, Johan, Lenka en Maarten

 

Zwemstage 2020 is volzet.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer