Update 10 februari 2021

De stad Ninove heeft ons de toelating gegeven om vanaf zaterdag 13 februari 2021 onze zwemlessen terug op te starten.

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen worden de lessen voor de kindjes van de kikkerpoel tijdelijk stop gezet. De lessen voor de zwemschool kunnen wel, mits de nodige afspraken, verder doorgaan. U vindt onderaan deze pagina het overzicht van de uren waarop de komende weken de zwemlessen worden voorzien.

Bijkomend bij alle reeds geldende coronamaatregelen voegen wij er volgende afspraak nog aan toe: enkel zwemmers worden toegelaten in de kleedkamers! Ouders of grootouders wachten buiten op de kinderen.

Verder werd er ook beslist om momenteel geen overgangsproeven te voorzien. De lessen die per groep zijn opgesteld zijn nog niet afgewerkt, proeven afnemen heeft dus geen enkele zin. Wij vinden het nu vooral belangrijk dat onze zwemmers kunnen genieten van hun sportactiviteit.

Zwemmers van de recreatieve groep kunnen ook terug komen zwemmen. Meer informatie op deze pagina.


Kinderen mogen momenteel slechts 1 hobby uitoefenen en moeten dus een keuze maken. Het zou fijn zijn mocht u ons een mailtje sturen als uw kind ervoor kiest om te komen zwemmen. Dit stelt ons in staat om onze werking nog beter te organiseren. Alvast van harte dank voor jullie medewerking!

Mail (zwemschool) versturen naar: petra@zdkk.be
Mail (recrea) versturen naar: bram@zdkk.be


 

 

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat of click here to download the PDF file.

Click here to download the PDF file.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer